Helderheid!

Helderheid!

Er zijn situaties dat je als ouder niet meer weet waar je het moet zoeken...
Je bent al vóórbij de medische molen. Waar je van het kastje naar de muur bent gestuurd.
De artsen kunnen niets vinden, maar jij weet wel beter.
Met een groot vraagteken boven je hoofd kom jij weer thuis!

Jullie geven alle liefde en zorg die jullie kind nodig heeft, maar toch vertoond hij of zij onverklaarbaar gedrag.
Plotselinge huilbuien, schreeuwen uit het niets of op welke manier dan ook dat veel aandacht vraagt.
Het uit zich vooral 's nachts of juist overdag, op een specifieke locatie of bij een bepaald persoon.

Ik kan mij voorstellen dat jullie ten einde raad zijn. Je wilt het beste voor je kind, hebt al vele wegen bewandeld, maar de oplossing is nog niet gekomen. Je wilt je kind met dit emotionele vraagstuk verder helpen en weer gelukkig zien.
En ook jullie willen weer een goede nachtrust en als ontspannen gezin samen zijn.
Je bent op zoek naar een oplossing!

Middels systemisch werk (opstellingen) kan ik erachter komen wat jouw kind nodig heeft. De artsen zijn voor de medische indicaties. Bij mij kom je achter de emotionele 'bagage' van je kind. Waarom doet je kind wat het doet. En wat kan jij doen, om ervoor te zorgen dat je kind weer kan slapen, geen huilbuien meer vertoond en weer rust heeft.

Ik geef jouw kind een stem, zodat het zich gehoord en gezien voelt!
Samen werken we aan de oplossing zodat jouw gezin weer in balans is.

Een opstelling is voor mij een manier om te kunnen verbinden met de energie van jullie kind. Daar voelt jullie kind niets van. Door de helderheid in emoties en het familie systeem, ontdek ik de hoogste trilling die nu aandacht vraagt. Wat zich binnen jullie gezin praktisch uit in onverklaarbare gedragingen van jullie kind.

Met dit talent ben ik geboren en wil ik graag andere gezinnen helpen. Hoe het werkt? Ik weet het ook niet. Wel vergelijk ik het met het zien van de vele sterren aan de hemel tijdens de nacht. Wij zien sterren die er simpelweg niet meer zijn. Ze zijn al gedoofd, maar wij zien ze nog. Doordat de lichtjaren er lange tijd over hebben gedaan om ons te bereiken. Daar denken de meeste mensen ook niet over na. Het is er en wij accepteren het als helder licht aan de hemel.

Zo ervaar ik ook iets meer, dan de meeste mensen kunnen ervaren. Als extra toevoeging binnen opstellingen, kan dit licht geven op jullie situatie. De sleutel voor mij om het grotere geheel te openen en in te voelen waar aandacht nodig is. En die aandacht vertaal ik naar jou in oplossingen, zodat je thuis verder kunt met de tips die ik je geef.

Neem vrijblijvend contact met mij op om te bespreken of wij samen op zoek kunnen gaan naar meer helderheid!

Esther Boer
06-12372796
info@natuurcoach-estherboer.nl

Maria (36)
Esther heeft ons zeer goed geholpen toen wij ten einde raad waren door de slaapproblemen van onze baby. Door middel van een opstelling waarin de vraag werd behandeld over ons zoontje, kon Esther aan ons aangeven waarom hij zo ontroostbaar was in de nacht. We zijn er direct mee aan de slag gegaan en na verloop van tijd werden de nachten voor ons allemaal beter.

Wat we vooral fijn vonden was dat Esther de tijd nam om zowel voor als na de opstelling alles uit te leggen, en ze hield ook daarna een vinger aan de pols om te horen hoe het ons verging.