fbpx

Thuis komen

Thuis komen
weer balans in jouw huis

Je kind 'horen' middels opstellingen.

Zoals je onder het kopje Familieopstelling hebt kunnen lezen, zet ik indien gewenst, mijn vermogen om helder te kunnen voelen in, tijdens opstellingen.
Ik kom tot een diepere laag waar ik blokkades voel op de plek wie ik op dat moment representeer.

Er komen veel ouders bij mij die willen weten waar bepaald gedrag van hun kind vandaan komt. Met als doel om weer rust en verbinding te creëren binnen het gezin.

Niet meer overleven, maar samen leven.

Jouw gezin opstellen

Vaak sta ik op 'kind plekken', ik representeer hen op dat moment.

Het komt voor dat ik op de plek van een baby sta.
Waarbij de communicatie tussen ouder en kind niet altijd toereikend is om te begrijpen waarom het kind bijvoorbeeld langdurig huilt, niet slaapt of slecht eet.

Ook representeer ik bijvoorbeeld kinderen met een beperking.
Waarbij de ouder onverklaarbaar heftig gedrag niet kan plaatsen. Of zelf nog in de verwerking zit dat het kind een beperking heeft.

Een opstelling kan helderheid geven, wat jouw kind nodig heeft en de balans in het gezin herstelt.

Jullie kunnen weer Thuis Komen

We zullen buiten in de natuur gaan kijken waar je staat en wat er bij jullie nodig is. Jij bent de enige van het gezin die bij mij komt met jouw/jullie vraag. We benaderen het systemisch, middels opstellingen.

Dwaal niet verder af en pak de regie. Zodat jij, je partner en jullie kind(eren) weer Thuis komen!

Locatie

In het bos en duingebied van Egmond-Binnen.

Investering

Een opstelling voor helderheid en antwoorden, kost €170,-

Maria (36)
"Esther heeft ons zeer goed geholpen toen wij ten einde raad waren door de slaapproblemen van onze baby. Door middel van een opstelling waarin de vraag werd behandeld over ons zoontje, kon Esther aan ons aangeven waarom hij zo ontroostbaar was in de nacht. We zijn er direct mee aan de slag gegaan en na verloop van tijd werden de nachten voor ons allemaal beter.

Wat we vooral fijn vonden was dat Esther de tijd nam om zowel voor als na de opstelling alles uit te leggen, en ze hield ook daarna een vinger aan de pols om te horen hoe het ons verging."

Renée (51)
“Een bijzondere ervaring die ik iedereen aan kan raden! Esther werkt intuïtief maar met beide voeten stevig op de grond. Een mooie balans waardoor ze helderheid en houvast geeft.

Een cadeau voor jezelf als je (bewust of onbewust) behoefte hebt aan nieuwe inzichten om zo door de bomen het bos weer te leren zien.”