fbpx

Thuis komen

Thuis komen
weer balans in jouw huis

Je kind 'horen' middels opstellingen.

Zoals je onder het kopje Familieopstelling hebt kunnen lezen, zet ik indien gewenst, mijn vermogen om helder te kunnen voelen in, tijdens opstellingen.
Ik kom tot een diepere laag waar ik blokkades voel op de plek wie ik op dat moment representeer.

Jij kent je kind beter dan wie dan ook!

Het kan toch voorkomen dat jij onverklaarbaar gedrag bemerkt bij jouw kind en hem of haar daardoor niet meer begrijpt of weet wat je kunt doen. Denk aan extreme huilbuien, driftbuien, eetproblemen, slapeloosheid, naar binnen keren, 'dingen' zien, etc.

Dit kan mede bemoeilijkt worden door de leeftijd van jouw kind of door een beperking. Waardoor je niet altijd door hebt wat hij of zij nodig heeft. Of omdat je alles al hebt geprobeerd!

Je wilt uiteraard niet dat dit te lang aanhoudt, want dat is voor niemand fijn.

Een opstelling kan helderheid geven, wat jouw kind nodig heeft en de balans in het gezin herstelt.

Niet meer overleven, maar samen leven.

Jullie kunnen weer Thuis Komen

We zullen buiten in de natuur gaan kijken waar je staat en wat er bij jullie nodig is. Jij bent de enige van het gezin die bij mij komt met jouw/jullie vraag. We benaderen het systemisch, middels opstellingen.

Dwaal niet verder af en pak de regie. Zodat jij, je partner en jullie kind(eren) weer Thuis komen!

Locatie

In het bos en duingebied van Egmond-Binnen.

Investering

Een opstelling voor helderheid en antwoorden, kost €170,-

Ik wil meer balans in huis!

Maria (36)
"Esther heeft ons zeer goed geholpen toen wij ten einde raad waren door de slaapproblemen van onze baby. Door middel van een opstelling waarin de vraag werd behandeld over ons zoontje, kon Esther aan ons aangeven waarom hij zo ontroostbaar was in de nacht. We zijn er direct mee aan de slag gegaan en na verloop van tijd werden de nachten voor ons allemaal beter.

Wat we vooral fijn vonden was dat Esther de tijd nam om zowel voor als na de opstelling alles uit te leggen, en ze hield ook daarna een vinger aan de pols om te horen hoe het ons verging."

Renée (51)
“Een bijzondere ervaring die ik iedereen aan kan raden! Esther werkt intuïtief maar met beide voeten stevig op de grond. Een mooie balans waardoor ze helderheid en houvast geeft.

Een cadeau voor jezelf als je (bewust of onbewust) behoefte hebt aan nieuwe inzichten om zo door de bomen het bos weer te leren zien.”